Posted on: 12. mars 2021 Posted by: Bodymag Comments: 0
cajenne

Du trenger ikke bruke flere hundre kroner på fettforbrennere. Du trenger bare å gå til nærmeste dagligvare for å få en fantastisk fettforbrenner som øker pulsen og gir deg energi. Et krydder med god effekt på fettforbrenningen UTEN farlige bivirkninger!

Tekst/foto: Marika Lejon

Cajenne inneholder et kjemikalium som heter capsaicin. Dette kjemikaliumet gjør at cajenne er meget sterkt. Det rett og slett brenner i munn og hals. Men capsaicin har en unik egenskap ved at den fungerer som en betaadrenergisk stimulator. Det vil si at det stimulerer epinephrine- og norepinephrine-produksjonen i kroppen. Dette gjør også efedrin, men efedrin er ulovlig og kan gi livsfarlige bivirkninger. Styr unna efedrin!!!

Epinephrine og norepinephrine

Epinephrine og norepinephrine mobiliserer fett i fettlagrene og i muskelvevet. Dette gjør at det faktisk kan brukes til energi. Capsaicin forhindrer delvis også fettopptak i tarmen, samtidig som det øker mengden karbohydrater som forbrennes to timer etter et måltid som inneholder 10 gram rød pepper.

For deg som ønsker å blokkere fettopptaket, forbrenne mer energi og få bedre utholdenhet er det kanskje en idé å prøve cajenne. Det anbefales å begynne på 2 gram cajenne en til to timer før trening.

Ha en brennende het treningsøkt.

Leave a Comment