Posted on: 18. februar 2021 Posted by: Bodymag Comments: 0
trene hjemme

Mange har verken tid eller penger til å melde seg inn i et treningsstudio. Dette er likevel ingen god unnskyldning for å hoppe over treningen. Du kan svært enkelt lage et lite studio hjemme.

Lag ditt eget treningsstudio

Alt du trenger for å lage et lite treningstudio hjemme er en treningsbenk og noen vekter. Ta kontakt med en sportsbutikk for å få kjøpt vekter til en grei pris. Du får også kjøpt treningsbenker, om du ikke velger å bare lage en enkel en hjemme. Bare husk at benken må ha mykt trekk, så du ikke ligger for hardt.

Når du kjøper manualer så er det styrken din som avgjør hvor tunge manualer du bør kjøpe. Hvis du er usikker på hvordan du skal legge opp treningen, så kan du lese denne artikkelen: Hjelp, hvordan skal jeg trene?

Manualer er en god løsning

Mange tror sikkert at det ikke holder med bare noen enkle manualer når man skal trene, men det er faktisk ikke mer som må til for å komme i god form, så lenge de er tunge nok. Det finnes massevis av øvelser for hele kroppen som vil gi deg resultater, som er like gode som resultatene du får av high-tech-apparater på gym. Kanskje du til og med får mye bedre resultater. Her er sju gode grunner ti lå velge manualer når du trener.

  • 1: Manualer tillater at du kan regulere stillinger på ledd etter hva som passer best for deg. Slik blir øvelsene sikrere og mer effektive. På denne måten “passer” manualene til deg og du slipper å klemme deg inn i et apparat og følge dets bevegelsesmønster.
  • 2: Med manualer holder man håndledd og albuer i mest mulig naturlig posisjon gjennom hele bevegelsen når man trener overkropp.
  • 3: Med manualer går bevegelsene i en bue, som er den naturlige måten kroppen beveger seg på . Dette øker bevegelsesbanen til alle øvelsene som gir større fleksibilitet, koordinasjon og balanse.
  • 4: Med manualer kan du variere øvelsene mer enn med noe annet treningsutstyr. De fleste øvelsene er lette å utføre og kan brukes av begge kjønn uansett treningsnivå.
  • 5: Med manualer styrker du støttemuskulatur og ledd, samtidig med at du trener de store muskelgruppene. Dette gir et mer helhetlig resultat.
  • 6: Treningen går fortere når du trener med manualer, som gjør at treningen blir mer effektiv. Med høyere effekt forbrenner du mer og dermed har denne type trening også kardiovaskulære og aerobiske fordeler.
  • 7: Å trene med manualer er sikkert. Det er uhyre sjelden man ser muskelavrivning eller andre alvorlige skader som et resultat av korrekt bruk av manualer.>>>
manualer
Du kan fint trene hjemme!

Det er bare å begynne å lage plass i stua eller i kjelleren. En benk og noen vekter tar ikke all verdens plass.

Leave a Comment