Posted on: 20. april 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Nina Gjengaar

Nina Gjengaar tok den gjeveste pokalen for en uke siden. Hun er vinner av årets GP-overall i Bikini! Hun sa det ikke til noen, men hun siktet på gullet. Nå har hun det og er på vei til EM i Spania!

Av: Marika Lejon

Nina Gjengaar

Nina er 23 år og jobber som bartender. Hun debuterte i Bikini Fitness i fjor hvor hun fikk fjerde plass. Etter at hun fant Geir Borgan Paulsen på Harald’s Gym har det bare gått oppover. Han er hennes coach og hun ble nr. 2 i bikini på Fredrikstad Open. Så ble formen skjerpet ytterlige til forrige ukes Grand Prix i Oslo. Her vant hun først sin klasse i Bikini. Deretter fikk hun overall-pokalen og danket dermed ut alle bikini-jentene. Det morsomme er at hun ikke skjønte at hun vant, før hun ble tvunget til å gå av scenen. Nina stod nemlig og ventet på de hun trodde fikk første og annen plass. Selv trodde hun at den store pokalen hun mottok var en tredjeplass!

Les også “Nina Gjengaar stiller i Bikini” og “Bikini-Nina” har konvertert til Islam

Nina Gjengaar

Vi i Bodymag tok en tur til Harald’s Gym for å gjøre et videointervju med sexy (og single) Nina Gjengaar.

I denne videoen snakker Nina om hvordan GP-dagen var, hvordan Geir er som coach og avslører mange ting vi ikke visste om henne. Hun forteller om en sykdom hun lider av, hva det kreves av jenter for å komme i slik form og avslører også sin lille hemmelighet om hvordan hun roer nervene før hun går på scenen.>>>

Du kan også lese intervjuet vi hadde med Nina før konkurransene startet (med video-intervju): Nina Gjengaar stiller i Bikini Fitness.

Nina Gjengaar

Ninas blogg finner du her: Anbefalte blogger

Leave a Comment