Posted on: 9. desember 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0

Nå er Arti Sharma Lopes (39) på vei til Sør Amerika med fly. Hun lander i tropevarme og ganske så annerledes forhold enn her i kalde nord. Men “sharmtrollet” får lite tid til strender og sol. Etter å igjen ha vunnet NM i Bodyfitness, får hun nå en ny mulighet til å delta i VM. VM foregår i El Salvador!

Arti_LOPES

  • Navn: Arti Sharma Lopes
  • Yrke: Senior systemkonsulent IT hos EVRY
  • Alder: 39 og 40 neste år (hvem skulle tro det)
  • Høyde: 161 cm
  • On-seasonvekt: 51 kg
  • Kalorier om dagen: ca 1800-1900 kalorier

En uke før Arti reiste møter vi henne på gymmen til Geir Borgan Paulsen. Vi tok bilder under treningsøkten og etterpå fikk vi en koselig prat i soafen med tobarnsmoren.

Når vant du NM for første gang?

Jeg vant første gang i 2011. I år er andre gangen jeg vinner et NM. I år vant jeg NM i masterklassen. I 2011 var det i Bodyfitness -163. Siden jeg vant NM i år, så gikk jeg videre til Nordisk Mesterskap. Der fikk jeg en 4. plass. Samtidig med Nordisk var det også Nicole Wilkins Championship hvor jeg fikk bronse. Nå står VM for tur, siden jeg vant NM.

Det har vært et langt opphold. Du kom fra Nordisk Mesterskap i Finland i midten av oktober. Hvordan har du klart å holde formen?

Jeg var i bra form under konkurransene i oktober. Dette ble litt annerledes enn det jeg er vant med. Siden det ble et opphold på to måneder, så kan du ikke gå på en lav-kalori-diett så lenge. Da tærer det på muskelmassen. Jeg har fått beskjed av min coach Tommi Thorvildsen om å spise mer mat. Dette er jeg som sagt ikke vant til på en konkurranseoppkjøring. Jeg sulter ikke for å si det sånn, nå spiser jeg godt. Det er litt rart og litt skremmende. Jeg stoler på coachen min og føler meg veldig bra. Jeg er energisk og innstilt på konkurranse. Hver lørdag har jeg hatt spisedag. Det har jeg heller aldri hatt før. Det må jeg si har vært innmari motiverende.>>>

Arti_S-Lopes

Dette er ditt andre VM. Hvilke tanker har du om VM i El Salvador i forhold til 2011 i Santa Susanna?

I 2011 gjorde jeg det litt for å få erfaring. For å se hvordan nivået var i en internasjonal konkurranse. Jeg følte meg ikke klar i den konkurransen. Jeg sier ikke at jeg er komplett i dag, men det har nok skjedd noen forandringer med kroppen etter fire år. Jeg har fått bittelitt mer muskler. Det er noen små forbedringer her og der. Vi må bare prøve oss. En annen ting som har motivert meg veldig er bronsen jeg fikk i Nicole Wilkins Championship. Her er det utenlandske dommere og internasjonalt nivå, så noe må jeg jo gjøre riktig.

Hvilke forhåpninger har du?

Jeg vil gjerne komme til en finale. Det er en veldig tøff konkurranse, med forskjellige type atleter. Alle er fra forskjellige land. Nivået er høyt i et VM. Hvis jeg kan kvalifisere meg til en finale, så har jeg egentlig vunnet. >>>

Arti-S_LOPES

Er du en av dem som drømmer om proffkort?

Nei. Dette er en hobby. Jeg blir 40 år neste år. Dette er for å holde meg i form og også for ungene våre. Være litt sprek. Så har jeg en stillesittende jobb hvor jeg jobber med IT. Da er det deilig å komme meg på trening å kose meg med det. Men selvfølgelig — om man hadde fått tilbudet, så hadde jeg ikke takket nei. Jeg liker sporten og har holdt på i mange år, men å ha et proffkort stiller også noen krav til deg. Du må delta i litt konkurranser. Jeg sier ikke at jeg slutter etter VM, men jeg tar konkurransene som det kommer og må føle litt på det. Jeg må ta hensyn til familien også.

Vi ønsker Arti LYKKE TIL i El Salvador og takker for et hyggelig intervju.

Arti-Sharma_Lopes

Leave a Comment