Posted on: 13. april 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0

Norgesmester i Bodyfitness (2011) Arti Sharma Lopes (36) har blitt rikskjendis som fitnessutøver. For ikke lenge siden så du henne på Danquiz på NRK1 sammen med Charlie Abboh. Hun hadde også to helsider i VG hvor hun viste treningsøvelser. I kveld ser du henne på Lindmo. Visste du forresten at Arti også konkurrerer i morgen?

Av: Marika Lejon

Bilder fra innspilling
Bilder fra innspilling (Moren til Arti, Lindmo og Arti)

Husk å slå på NRK1 i morgen. Noter deg kanal, dato og tid:

NRK1, lørdag 13.4.2013 kl. 21.35

På Lindmo i morgen står Arti på programmet sammen med Rune Rudberg, Marion Ravn, samtidskunstner Unni Askeland og rapperne Don Martin og Tommy Tee.>>>

Bilder fra innspilling
Bilder fra innspilling

Denne jenta er ikke til å stoppe eller hindre. Hun konkurrerer nemlig på Oslo Grand Prix i Oslo Konserthus allerede i morgen. Hun stiller i Bodyfitness (-163) og selv etter mange konkurranser etter hverandre i løpet av de siste årene, så er hun fortsatt i form. Arti er gift, har to barn og jobber som systemkonsulent i EVRY Norge. Hun er opprinnelig fra India, men har vokst opp i Norge. Hun er et spennende innslag i miljøet og er en svært stor inspirasjon for mennesker som ønsker å komme i form. Hvis du vil følge bloggen hennes finner du henne her:

Anbefalte blogger

Bilder fra innspilling
Bilder fra innspilling
Bilder fra innspilling
Bilder fra innspilling

Leave a Comment