fbpx

Proteinpannekaker

  • Skrevet 5. februar 2013

 

6 eggehviter

2 scoop med valgfri proteinpulver

1 ts Natron

1 ts kardemomme

1 ts ingefær

4 dl vann

1 most banan

30 g glutenfri havregryn

1 boks kesam/vanilje kesam

protein-pannekaker

Visp alt sammen og tilsett mer vann om du ønsker tynnere røre. Dette gir ca 6-8 pannekaker avhengig av om du lager dem tynne eller tjukke. Det er ca 75-80 gram proteiner i denne røren.

På pannekaken anbefales splenda, bær og smeltet sjokolade som du kan lage av lav-kalori kakao ved å blande kakaopulveret med såpass lite vann at det blir saus av det. du kan også kutte opp atkins-sjokolader i små biter og strø over, mens du steker første siden av pannekaken og snur den deretter. Bare pass på at du steker på lav varme, så ikke sjokoladen brenner seg. Det er da lurt å presse sjokoladebitene litt inn i pannekaken før du snur den.

Proteinpannekaker

God appetitt =)

 

 

Bodymag.no

  1. Jørgen says:

    Hei.
    Dette var en stykk dårlig oppskrift, styr unna! Røren blir alt for tynn og den vil ikke henge sammen, man ender da opp med protein-røre !

    • bodymag says:

      Vi beklager din opplevelse. Det kan selvfølgelig ha noe med proteinpulveret å gjøre. Det er ikke alle proteinpulver som egner seg til steking. Vi har brukt Tomminutrition sitt proteinpulver i sjokoladesmak.

Svar