fbpx

Lavkarbo Pizzabunn

  • Skrevet 15. januar 2013

 

Lavkarbo Pizzabunn er et sunnere alternativ for deg som ikke ønsker å spise hvetemel eller som er på utkikk etter en pizzabunn som passer perfekt inn i en lavkarbodiett. Pizzabunnen inneholder kun 5,44 gram karbohydrater per 100 gram – en tidel av det som er i en vanlig pizzabunn – og hele 21,3 gram protein og 14,7 gram kostfiber.  Lavkarbo Pizzabunn har lav glykemisk indeks og gir derfor en jevn blodsukkerstigning. Denne sammensetningen gjør at pizza med lavkarbobunn er et sunt og velbalansert måltid.

pizzabunn

Tilberedning
Hell pulveret i en bakebolle. Bland 1 pakke tørrgjær med 2,5 dl lunkent vann.
Rør dette inn i deigen og tilsett 40 gram nøytral olje. Blandes godt i 1-2 minutter.
Legg deigen på bakepapir og press den utover (se tips under).
La pizzabunnen heve på et lunt sted i 30-40 minutter og legg deretter på ønskede ingredienser. Sett ovnen på 180 grader og stek i ca 20 minutter.

Tips
Fukt et bakepapir med vann eller olje og legg dette over deigen når man kjevler ut.

Allergeninformasjon
Produktet inneholder hvetegluten, egg og melkekomponenter.


Bodymag.no

Svar