fbpx

Lavkarbo Grovbrød

  • Skrevet 25. januar 2013

 

Lavkarbo Grovbrød er et lavkarboalternativ til deg som ønsker å inkludere brød i kostholdet ditt. Brødmiksen er glutenfri og inneholder kun 2,9 gram netto karbohydrater per 100 gram. Lavkarbo Grovbrød er også velegnet for personer med matintoleranse eller glutenallergi. Det høye innholdet av kostfiber gjør at grovbrødet virker magestabiliserende og har fire ganger høyere grovhetsprosent enn andre grovbrød på markedet i dag.

lavkarbo-brød

 

Tilbredning 

Hell grovbrødmiksen i en bolle. Tilsett 2,5 dl lunkent vann og bland godt i 1-2 minutter. Deigen formes og legges på en stekeplate med bakepapir. Om ønskelig kan man strø solsikkefrø, linfrø eller gresskarkjerner over brødet før steking. Stek brødet på 170 grader i 65-75 minutter midt i ovnen.

 

Tips

Ønsker du et brød med høyere innhold av sunne fettsyrer? Tilsett 40 gram knuste valnøtter i deigen før steking.

Kombiner med Lavkarbo Knekkebrød for variasjon i lavkarbokostholdet

 

Allergeninformasjon

Produktet inneholder egg og soya

Bodymag.no

Svar