fbpx

Pasta og svin (Sizzling)

  • Skrevet 8. mai 2013

Sterkt og syrlig fremhever hverandre godt, og det er jo flott når det passer med lavkalori.

Pasta er ikke noe man spiser mye av på diett. Men en dag man skal ha litt ekstra karb, kan man jo tillate seg å gjøre noe smakfullt ut av det. Husk karboblokkere før du nyter denne pastaretten!

Ingredienser:

  • 250 gram svinekjøttdeig/svinestrimler(renskåret)
  • pasta (gjerne tagliatelle, casarecce eller penne)
  • rundt 220 gram ananasbiter
  • jalapeño etter smak
  • krydre med litt cajenne

Fres svinet lett, pass på å ikke la det bli brunt(bare grått) og krydre med cajenne. Ha i jalapeño og ananas i slutten av steketiden da dette ikke skal stekes. Varmen åpner porene litt som lar ananasen avgi god smak, så bland det i stekepannen.

Kok pasta til al dente-konsistens(tid avhenger av type) med litt salt og olje.

Bon appetitt!

IMG_2217_1

IMG_2218_1

Bodymag.no

Svar